

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα 27/2/2025 όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο βόρειο Ισραήλ.
Η αστυνομία του Ισραήλ γνωστοποίησε το περιστατικό με το αυτοκίνητο που έπεσε τους πεζούς, μιλώντας για «πιθανή τρομοκρατική επίθεση».
«Αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να σταματήσουν ένα ύποπτο όχημα και να συλλάβουν έναν ύποπτο που φέρεται να έριξε το όχημα πάνω σε πολίτες σε έναν οδικό κόμβο νότια της πόλης της Χάιφας», τόνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Οι πληροφορίες προς το παρόν παραμένουν συγκεχυμένες, καθώς χρήστες του X/Twitter κάνουν λόγο και για επίθεση με μαχαίρι, εκτός από το αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζούς.
Suspected terrorist attack near Pardes Hanna (northern Israel, Haifa area).
At least 8 pedestrians were injured, some seriously, after car ramming and stabbing. Perpetrator has been neutralized. https://t.co/RzDgic8yY8
— Arsen Ostrovsky (@Ostrov_A) February 27, 2025
Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές, τουλάχιστον 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά.
Σχετικά Νέα
Επεισόδιο στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: «Κρυβόσασταν επί μία ώρα»
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της.
Τι σημαίνει η νέα υποχώρηση Τραμπ για δασμούς 80% στην Κίνα
Πρόθυμος να μειώσει τους δασμούς κατά της Κίνας στο 80%, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ξεκινά δοκιμαστική λειτουργία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής
Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι τελικές δοκιμές και έλεγχοι του εξοπλισμού στον Σταθμό Μετατροπής.
Βατικανό: Στις 18:30 η επόμενη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Πάπα
Στις 18:30 και στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένες οι επόμενες ψηφοφορίες για την.