

Η Μαδρίτη θα καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων με στόχο την αποφυγή περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης της Μαδρίτης, Ισαμπέλ Ντίαθ Αγιούσο.
Τα μπαρ θα πρέπει να κλείνουν στην 0100 π.μ. και οι συναθροίσεις στους εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων θα περιορίζονται στα δέκα άτομα, είπε η ίδια.
Επίσης, οι αρχές συνιστούν οι ιδιωτικές συναθροίσεις στα σπίτια να διατηρήσουν ως ανώτατο όριο το 10 άτομα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που απαιτείται διά νόμου.
Επιπλέον, η Αγιούσο ζήτησε από την κεντρική κυβέρνηση να αυξήσει τους ελέγχους στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.
Σχετικά Νέα
Εκλογή νέου Πάπα: Το Κονκλάβιο και η συνεδρίαση του – Πιθανές ημερομηνίες στις 5 ή 6 Μαΐου
Αφού ολοκληρωθεί το πένθος των εννέα ημερών, το Κονκλάβιο θα συνεδριάσει στο Βατικανό για.
ΗΠΑ: Το FBI συνέλαβε δικαστή που φέρεται να παρεμπόδισε σύλληψη παράτυπου μετανάστη
Το FBI συνέλαβε μια δικαστή για “παρεμπόδιση” επιχείρησης σύλληψης ενός μετανάστη, ανακοίνωσε σήμερα ο.
Ινδία: Ούτε μια σταγόνα νερο του ποταμού δεν θα φτάσει στο Πακιστάν
ΗΙνδία επεξεργάζεται μέτρα για να διασφαλίσει ότι «ούτε μια σταγόνα» νερού δεν θα φτάσει.
UEFA: Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι την 1η Μαΐου για τον Πάπα Φραγκίσκο
H UEFA, ως ένδειξη σεβασμού και τιμής στον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88.