

Οι κάτοικοι της περιοχής της Βαλένθια, στη νοτιοανατολική Ισπανία, που καταστράφηκε στις αρχές της εβδομάδας από φονικές πλημμύρες, κλήθηκαν απόψε να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω του κινδύνου νέων σφοδρών βροχοπτώσεων σήμερα το βράδυ.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Aemet) σήμανε νέο «κόκκινο συναγερμό» για τη νότια ακτή της Βαλένθια μεταξύ 18.00 και 23.00, με πιθανή βροχόπτωση 90 λίτρων/m2, δηλαδή 9 εκατοστά βροχής να πέσουν, μέσα σε μία ώρα, επικαλούμενη την πιθανότητα καταιγίδων “μεγάλης έντασης”.
Καθώς οι πρώτες σταγόνες βροχής έπεφταν στο νότιο τμήμα της πόλης και ο ουρανός γινόταν ολοένα και πιο απειλητικός, η αστυνομία προειδοποίησε από το μεγάφωνο τους κατοίκους γι’ αυτόν τον νέο συναγερμό και τον κίνδυνο σφοδρών βροχοπτώσεων και τους ζήτησε να γυρίσουν στα σπίτια τους.
Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και σε άλλες περιοχές της πόλης, όπως στη συνοικία Τόρε της Βαλένθια.
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.