

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν στέγη σχολείου κατέρρευσε στην πόλη Χιχόν της βορειοανατολικής Ισπανίας, το πρωί της Τετάρτης, ανέφεραν οι τοπικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Το δυστύχημα συνέβη στη διάρκεια εργασιών επισκευής στη στέγη του σχολείου San Vicente Paul, που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένα τμήμα της οροφής κατέρρευσε, καταπλακώνοντας εργάτες. Το τριώροφο κτίριο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα.
Πυροσβέστες ανέσυραν από τα ερείπια τις σορούς δύο εργατών. Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένας χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Πρέπει να σημειωθεί πως στο σχολείο δεν βρίσκονταν παιδιά, καθώς η επιστροφή των μαθητών στα θρανία είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.
ΠΗΓΗ: Xinhua
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.
Ιρανικό ΥΠΕΞ: Το Σάββατο, αντί της Τετάρτης, οι συνομιλίες Τεχεράνης-Ουάσινγκτον σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων
Αναβολή για το Σάββατο (26/04) πήραν οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων που αρχικά.