

Το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.418 νέα κρούσματα της Covid-19, πολύ λιγότερα από τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων της περασμένης εβδομάδας.
Αθροιστικά, οι μολύνσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα θετικά αποτελέσματα από τα τεστ αντισωμάτων σε ανθρώπους που έχουν ήδη αναρρώσει, έχουν φτάσει τις 326.612.
Τις τελευταίες επτά ημέρες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έχουν πεθάνει στην Ισπανία 64 άνθρωποι από τον νέο κορωνοϊό. Συνολικά, οι νεκροί ξεπερνούν τους 28.500 στη χώρα αυτή, μια από εκείνες που επλήγησαν περισσότερο στην Ευρώπη.
Αφότου κατάργησε την πανεθνική καραντίνα, η Ισπανία αγωνίζεται να περιορίσει την εξάπλωση του ιού. Συρροές κρουσμάτων καταγράφονται σε πολυπληθείς περιοχές, όπως στη Μαδρίτη και την Καταλονία. Πάντως τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες και σήμερα ήταν σημαντικά λιγότερα συγκριτικά με τα 1.895 της περασμένης Παρασκευής.
Σχετικά Νέα
Κύπρος: Στο Βατικανό για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου ο Ν. Χριστοδουλίδης
Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο αξιωματούχων θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.
Δικαστής μπλοκάρει εν μέρει διάταγμα Τραμπ για μεγαλύτερο έλεγχο των ψηφοφόρων στις εκλογές
Η ομοσπονδιακή δικαστής Colleen Kollar-Kotelly στην Ουάσινγκτον, D.C., μπλόκαρε εν μέρει ένα εκτελεστικό διάταγμα.
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου για το θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Καθολική Εκκλησία για τον.
Πακέτο όπλων άνω των $100 δισ. στη Σαουδική Αραβία πρόκειται να προσφέρει ο Τραμπ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν στη Σαουδική Αραβία ένα πακέτο όπλων αξίας.