

Με τον Σαουδάραβα ομόλογό του δήλωσε ότι θα συναντηθεί σύντομα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, στο τελευταίο παράδειγμα προσέγγισης μεταξύ των περιφερειακών ανταγωνιστών.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τεχεράνη, ο Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν είπε ότι οι χώρες οριστικοποιούν μια ημερομηνία και έναν τόπο συνάντησης με τον πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Φαρχάν, αλλά αυτό θα γίνει «στο εγγύς μέλλον».
Η δήλωση ακολουθεί μια συμφωνία με τη μεσολάβηση της Κίνας μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας στις 10 Μαρτίου, όπου οι δύο χώρες δεσμεύτηκαν να ανοίξουν ξανά τις αντίστοιχες πρεσβείες τους μετά από επτά χρόνια.
Η Σαουδική Αραβία διέκοψε τους διπλωματικούς δεσμούς με το Ιράν το 2016 μετά την επίθεση που δέχθηκε η πρεσβεία της μετά τον θάνατο ενός εξέχοντος σιίτη κληρικού.
Σχετικά Νέα
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στις νήσους Βανουάτου στον Ειρηνικό
Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη στις 7:55 μ.μ. (ώρα.
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν σήμερα τουλάχιστον 77 drones
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 38 από τα 77 μη επανδρωμένα.
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτό είναι το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων που θα κληθεί να εκλέξει τον διάδοχο του
Εκατόν τριάντα πέντε καρδινάλιοι, με μέση ηλικία τα 70 χρόνια, θα συγκροτήσουν το Κονκλάβιο.
Bloomberg: Ο Μπέσεντ (ΥΠΟΙΚ) περιμένει να αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ φέρεται να δήλωσε σε κλειστή εκδήλωση επενδυτών.