

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμήλ Μπαγκάι κατήγγειλε ως «υποκρισία των ΗΠΑ» την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον για νέες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος του Ιρανού υπουργού Πετρελαίου Μοχσέν Πακνετζάντ, καθώς και σε πολλούς οργανισμούς και πλοία που μεταφέρουν ιρανικό πετρέλαιο.
Σε ανακοίνωσή του, ο Μπαγκάι τόνισε ότι «αυτή η κίνηση καταδεικνύει την υποκρισία των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την επανειλημμένη έκκληση της Ουάσιγκτον για συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα με την Τεχεράνη», προσθέτοντας ότι «οι κυρώσεις αποτελούν περαιτέρω σαφή απόδειξη της αναλήθειας αυτών των δηλώσεων και άλλη μια ένδειξη της εχθρότητάς της προς την ανάπτυξη».
Πηγή elnashra, ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Αυστραλός υπήκοος θα δικαστεί για «μισθοφορική δράση» σε περιοχή υπό κατοχή της Ρωσίας
Υπήκοος Αυστραλίας θα δικαστεί στα εδάφη της Ουκρανίας υπό κατοχή της Ρωσίας για «μισθοφορική.
-
Διακόπηκε απότομα η συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ μετά από λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού
Το χθεσινό (18/4) τετ α τετ του Ντόναλντ Τραμπ με τους δημοσιογράφους στο Οβάλ.
Υεμένη: Στους 80 αυξήθηκαν οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σε λιμάνι της χώρας
Οι αμερικανικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον λιμένα στον οποίο βρίσκονταν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας στην.
Νιγηρία: Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου
Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου της Νιγηρίας, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (18/4) η.