

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας Ραφαέλ Γκρόσι θα επισκεφθεί μεθαύριο Παρασκευή το Ιράν για συναντήσεις υψηλού επιπέδου, όπως μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται εν μέσω συζητήσεων με την Τεχεράνη για την προέλευση σωματιδίων ουρανίου εμπλουτισμένων σε βαθμό καθαρότητας 83,7%, πολύ κοντά στον βαθμό κατασκευής πυρηνικού όπλου, στη μονάδα εμπλουτισμού στο Φορντό, ανέφερε έκθεση του οργανισμού που είδε το Reuters και επιβεβαιώθηκε την Τρίτη.
Το Ιράν απέρριψε τους ισχυρισμούς για εμπλουτισμό σε αυτό το επίπεδο.
Ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν, Μοχαμάντ Εσλαμί, δήλωσε σήμερα πως η παραγωγή της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι στο 60%, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.
Σχετικά Νέα
Πορτογαλία: Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, με τον απερχόμενο πρωθυπουργό να εμφανίζεται ως το φαβορί
Η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται σήμερα, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες,.
Ουρουγουάη: Στο φτωχικό του αγρόκτημα η τέφρα του χαρισματικού «Πέπε»
Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι συμμετείχαν στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα,.
Γαλλία: Αγωγή κατά της Τεχεράνης στο Διεθνές Δικαστήριο για κρατούμενους Γάλλους πολίτες στο Ιράν
Το Παρίσι κατέθεσε αγωγή κατά της Τεχεράνης στο ανώτατο δικαστήριο του ΟΗΕ για δύο.
Μεξικό: Δολοφονήθηκε διαχειριστής σελίδας πληροφόρησης στο Facebook
Ο διαχειριστής σελίδας στο Facebook με τοπικά νέα, σάτιρα και αιτήματα πολιτών δολοφονήθηκε χθες,.