

Το Ιράν θα αγοράσει ένα εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού από την Κίνα, ενώ η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer θα διαθέσει άλλες 150.000-200.000 δόσεις, σύμφωνα με τον Καρίμ Χεματί, υπεύθυνου της Ιρανικής Κοινότητας της Ερυθράς Ημισελήνου.
«Η Ερυθρά Ημισέληνος θα αγοράσει ένα εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου από την Κίνα και οι υπόλοιπες, πρόκειται για περίπου 20 εκατομμύρια δόσεις, θα διατεθούν από το υπουργείο Υγείας» δήλωσε ο Χεματί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ILNA.
Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, άλλες 150.000-200.000 δόσεις, θα διατεθούν από την Pfizer.
Επιπροσθέτως, ο Χεματί σημείωσε, ότι υπάρχουν εμπόδια στην προμήθεια των εμβολίων, από τις κυρώσεις που εφαρμόζονται σε βάρος του Ιράν.
Σχετικά Νέα
UNICEF: Πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά θύματα διατροφικής ανασφάλειας στην Αϊτή
Πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά είναι θύματα διατροφικής ανασφάλειας στην Αϊτή, προειδοποίησε η UNICEF,.
Κολομβία: Αναστέλλεται η λειτουργία του πετρελαιαγωγού Bicentenario μετά από επίθεση με εκρηκτικά
Ο πετρελαιαγωγός Bicentenario, ένας από τους σημαντικότερους της Κολομβίας, τέθηκε εκτός λειτουργίας έπειτα από.
ΗΠΑ: O γερουσιαστής Κρις Βαν Χόλεν συνάντησε τον άνδρα που απελάθηκε κατά λάθος στο Ελ Σαλβαδόρ
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής των ΗΠΑ, Κρις Βαν Χόλεν, δήλωσε την Πέμπτη ότι συνάντησε στο.
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέα κόστη για πλοία που συνδέονται με την Κίνα
Οι ιδιοκτήτες ή εφοπλιστές πλοίων κατασκευασμένων στην Κίνα θα υποχρεούνται να πληρώνουν νέα κόστη.