

Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι λόγοι που οδήγησαν έναν 44χρονο άντρα να προσπαθήσει να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι στο Καβροχώρι του δήμου Μαλεβιζίου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 44χρονος άντρας μετέβη στο σπίτι του ζευγαριού, ενός άντρα 61 ετών και της 58χρονης συζύγου του, και να προκάλεσε ζημιές στο αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους. Όταν εκείνοι βγήκαν από το σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, ο 44χρονος προσπάθησε να τους εμβολίσει με το ΙΧ που οδηγούσε.
Για καλή της τύχη η 58χρονη πρόλαβε και ξέφυγε από τη μανία του οδηγού, κάτι που δεν συνέβη με το σύζυγό της, τον οποίο πρόλαβε να στριμώξει ανάμεσα στο αυτοκίνητό του και σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα. Μάλιστα τού προκάλεσε τραύματα στο πόδι, τη λεκάνη και την κοιλιακή χώρα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 44χρονο λίγη ώρα αργότερα στην Αμμουδάρα, αλλά και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 61χρονο τραυματία στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα κίνητρα του δράστη, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, εξετάζει το Α.Τ. Μαλεβιζίου.
Σχετικά Νέα
ΝΥΤ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τις απειλές προς το Χάρβαρντ
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ενημερώθηκε από άγνωστο αξιωματούχο της task force για την καταπολέμηση.
Απεργίες διαρκείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ και το σιδηροδρομικό δίκτυο: Αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και ακυρώσεις χιλιάδες ταξιδιώτες στη Βρετανία
Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται αντιμέτωπο με εκτεταμένες διαταραχές στις μετακινήσεις εν μέσω πασχαλινής περιόδου,.
ΗΠΑ: Στα 300 εκατ. δολάρια το ημερήσιο έσοδο του ομοσπονδιακού κράτους από τους δασμούς
Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBB) έδωσε στοιχεία για τα.
Κυβέρνηση Τραμπ: Ενστερνίζεται τη θεωρία ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.