

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (9.12) από απορριμματοφόρο στο Ηράκλειο και τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο άνδρας, που εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρανιεκτομής, καθώς και αφαίρεσης αιματώματος. Σημειώνεται πως έπεσε από το απορριμματοφόρο την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει.
Το χρονικό
Το πρωί της Παρασκευής ο 56χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου την ώρα που βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου, γλίστρησε και έπεσε στο οδόστρωμα.
Το απορριμματοφόρο, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσό, ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συναδέλφους του να ενημερώνουν τις Αρχές ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την υγεία του.
Σχετικά Νέα
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.
Αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου η δίκη του φοιτητή για το επεισόδιο στο κυλικείο στην Πανεπιστημιούπολη
Για τις 26 Ιουνίου 2025 αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του 34χρονου φοιτητή.