

Δύο νεκρές γυναίκες και ένας άντρας είναι ο τραγικός απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς μπροστά από γραφεία έκδοσης αδειών οδήγησης στο Λούισβιλ του Κεντάκι στις ΗΠΑ. Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι δράστες, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Οι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από γραφείο αδειών οδήγησης του Λούισβιλ, της μεγαλύτερης πόλης της Πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ, όπως ανέφεραν οι «New York Times», τα ξημερώματα του Σαββάτου (22.02.2025) ώρα Ελλάδας, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (21.02.2025), τοπική ώρα.
Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες και δεν έχει ακόμη εντοπίσει υπόπτους.
«Τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν θανάσιμα έξω από ένα γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στο Λούισβιλ την Παρασκευή και πολλά άτομα διέφυγαν με ένα όχημα», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το αστυνομικό τμήμα του Λούισβιλ ενημέρωσε τους κατοίκους να μείνουν μακριά από το περιφερειακό γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στη διεύθυνση 6202 Γουίλισμορ Ντράιβ, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Ντίξι.
Large police presence outside the Drivers License Branch at 6202 Willismore Drive off Dixie. Please avoid the area. pic.twitter.com/vadqJYan2D
— LMPD (@LMPD) February 21, 2025
Τα θύματα βρέθηκαν στο πάρκινγκ, ανέφερε η αστυνομία, με τον άνδρα να πεθαίνει επί τόπου και τις δύο γυναίκες να καταλήγουν σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν.
Σχετικά Νέα
Kαλιφόρνια: Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη βόμβας μπροστά από κλινική-Ένας νεκρός και 5 τραυματίες
Βόμβα εξερράγη μπροστά από κλινική ειδικευμένη στην ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο Παλμ Σπρινγκς της.
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων με στόχο το Ισραήλ
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων.
Η Ρωσία εξαπέλυσε 273 drones κατά Ουκρανίας, στη μεγαλύτερη επίθεσή της από το 2022
Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), η μεγαλύτερη που έχει εξαπολύσει η Μόσχα.
ΟΗΕ: Έντονη ανησυχία για την κλιμάκωση της βίας στην Τρίπολη – Κάλεσμα για προστασία των αμάχων και τήρηση της εκεχειρίας
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέφρασε έντονη ανησυχία για την πρόσφατη έξαρση της βίας.