

O πληθωρισμός χονδρικής στις ΗΠΑ σημείωσε οριακή άνοδο τον Δεκέμβριο σε ετήσια βάση αλλά κινήθηκε χαμηλότερ σε σχέση με τον Νοέμβριο.
Ειδικότερα, ο δείκτης τιμών παραγωγού κατέγραψε άνοδο 1% σε ετήσια βάση, έναντι ανόδου 0,9% τον Νοέμβριο και 1,3% τον Οκτώβριο. Οι αναλυτές προέβλεπαν άνοδο 1,3%.
Εξαιρουμένων των ευμετάβλητων κατηγοριών των τροφίμων και της ενέργειας, ο δομικός δείκτης ενισχύθηκε 1,8%, κάτω από την πρόβλεψη για άνοδο κατά 2%. Τον Νοέμβριο είχε ο δομικός πληθωρισμός χονδρικής είχε διαμορφωθεί στο 2%.
Σε μηνιαία βάση, ο δομικός δείκτης τιμών παραγωγού παρέμεινε αμετάβλητος.
Σχετικά Νέα
Δύο νεκροί από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στην Αυστραλία – Χιλιάδες εγκλωβισμένοι και χωρίς ρεύμα
Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που πλήττουν τη.
Συρία: Η Τουρκία και το Ισραήλ σε συννενόηση για συντονισμό των στρατιωτικών τους επιχειρήσεων στη χώρα
Επίσημη ισραηλινή πηγή επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Israel Today» ότι «Ισραήλ και Τουρκία κατέληξαν σε.
Βρετανία: Το έλλειμμα του προϋπολογισμού υπερβαίνει τις προβλέψεις
Αιφνιδιαστική αύξηση σημείωσε ο κρατικός δανεισμός του Ηνωμένου Βασιλείου, τον πρώτο μήνα του νέου.
FT: Η ΕΕ ανοιχτή στην επέκταση της συμφωνίας για τον αστακό στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων για τους δασμούς του Τραμπ
Ανοιχτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση στην παράταση μιας συμφωνίας που παρέχει στους αμερικανικούς αστακούς.