

Οι διευθυντές των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας, αναμένεται να συναντηθούν στη Σεούλ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών σχετικά με τη Βόρεια Κορέα, μεταξύ άλλων θεμάτων, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο μία κυβερνητική πηγή.
Συγκεκριμένα η Αβρίλ Χέινς Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον Παρκ Τζία-γουόν διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Νότιας Κορέας (NIS) και τον Χιροάκι Τακιζάουα, διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Yonhap.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση υπόψιν μεταξύ των διευθυντών των υπηρεσιών πληροφοριών των τριών χωρών, από τον περασμένο Μάιο.
Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν σε ζητήματα γύρω από τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με σχετικές αναφορές.
Υπογραμμίζεται ότι το Γραφείο της Διευθυντού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μήνυση στη Google από το Μεξικό για τον «κόλπο της Αμερικής»
Σε μήνυση εις βάρος της Google προχώρησε το Μεξικό, καθώς άλλαξε το όνομα του Κόλπου.
Γερμανία: Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του νέου ΥΠΕΞ με τον Αμερικανό ομόλογό του
Ο νέος επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Γιόχαν Βάντεφουλ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών.
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο δήμαρχος Νιούαρκ έξω από κέντρο κράτησης μεταναστών – «Δεν έκανα τίποτα κακό», δήλωσε μετά την απελευθέρωσή του
Ο δήμαρχος του Νιούαρκ, της μεγαλύτερης πόλης του Νιου Τζέρσεϊ, Ρας Μπαράκα συνελήφθη έξω.
Πακιστάν: Σε εξέλιξη ανταποδοτικά πλήγματα εναντίον της Ινδίας
Οι ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν εξαπολύουν ανταποδοτικά πλήγματα εναντίον της Ινδίας, λίγες ώρες αφότου.