

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συζήτησαν με το Ισραήλ το χρονοδιάγραμμά του για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα και “πώς αυτό εντάσσεται σε μια πιο μακροπρόθεσμη στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του θέματος που υπερβαίνει τα απλά στρατιωτικά μέσα”, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.
“Τους έχουμε μιλήσει για τα χρονοδιαγράμματα. Δεν θέλω να το κοινοποιήσω αυτό γιατί το Ισραήλ έχει ήδη κάπως επικοινωνήσει τηλεγραφικά ακριβώς την τοποθεσία της χερσαίας επιχείρησης του και δεν θέλω να είμαι αυτός που επικοινωνεί τηλεγραφικά τα χρονοδιαγράμματα”, δήλωσε ο Σάλιβαν στο Reuters σε τηλεφωνική συνέντευξη, η οποία σε μεγάλο βαθμό εστίασε στην αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας.
“Θα πω απλώς ότι συζητήσαμε μαζί τους τι σκέφτονται όσον αφορά τη διάρκεια και πώς αυτό εντάσσεται σε μια πιο μακροπρόθεσμη στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του θέματος που υπερβαίνει τα απλά στρατιωτικά μέσα”, είπε.
Σχετικά Νέα
ΠΟΥ: Καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα καθώς εντείνονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα πως καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Λωρίδα.
Κόλαση επί γης η Γάζα: Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με ασθένειες και λιμό – Νεκρά δεκάδες παιδιά
Στη Γάζα, που μοιάζει με κόλαση επί Γης, τα εφόδια φτάνουν με το σταγονόμετρο..
Κέβιν Φέδερστοουν στο ΕΡΤΝews: Η Ελλάδα κατά την κρίση απέδειξε ότι είναι ανθεκτική – Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα λένε ότι το 2025 έγιναν δραστικές αλλαγές στην Ευρώπη
Στην εκπομπή «Επίλογος» του ΕΡΤΝews με τον Απόστολο Μαγγηριάδη μίλησε ο καθηγητής, Κέβιν Φέδερστοουν,.
Καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα, Πέμπτη 22 Μαΐου, πως καταρρέει το σύστημα υγειονομικής.