

Απώλειες κατέγραψε σήμερα τοχρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στον απόηχο των προβλέψεων του επικεφαλής της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed) Τζερόμ Πάουελ για υψηλότερο πληθωρισμό και επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης λόγω της εμπορικής πολιτικής του προέδρου Τραμπ.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 699,57 μονάδων (–1,73%), στις 39.669,39 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 516,01 μονάδων (–3,07%), στις 16.307,16 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 120,93 μονάδων (–2,24%), στις 5.275,70 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP
Σχετικά Νέα
UBS: Αναβαθμίζει στα 6,70 ευρώ την τιμή στόχο για Πειραιώς
Στα 6,70 ευρώ από 6,30 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την Πειραιώς η.
H Fais Group αποκτά εξ’ ολοκλήρου την Καλογήρου έναντι 4,67 εκατ. ευρώ
Την απόκτηση από μετόχους μειοψηφίας ποσοστού 17,42% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Καλογήρου Α.Ε..
ΕΛΤΟΝ: Υπογράφηκε κοινό ομολογιακό δάνειο €9 εκατ. με κάλυψη από την Εθνική Τράπεζα
Η διοίκηση της ΕΛΤΟΝ – σε συνέχεια της από 29/04/2025 σχετικής απόφασης του Διοικητικού.
Κίνηση στο Χρηματιστήριο με τις τράπεζες στο επίκεντρο
Νότα αισιοδοξίας για επίτευξη ή και υπέρβαση των φετινών τους στόχων έθεσαν οι τέσσερις.