

Απώλειες κατέγραψε την Μ. Τρίτη (15/4) το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εν μέσω ανησυχίας για την εμπορική πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 155,83 μονάδων (–0,38%), στις 40.368,96 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 8,32 μονάδων (–0,05%), στις 16.823,17 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 9,34 μονάδων (–0,17%), στις 5.396,63 μονάδες.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Σχετικά Νέα
Στα «ύψη» τα ενοίκια – «Ροκανίζουν» το εισόδημα των νοικοκυριών
Οι συνεχιζόμενες ανατιμήσεις στα ακίνητα υποχρεώνουν την πλειοψηφία των νοικοκυριών χωρίς ιδιόκτητη στέγη να.
Ακαθάριστα οικόπεδα: Άνοιξε παράθυρο ο Σπανάκης για την παράταση της υποβολής τους-Τι είπε για τα κλειστά ακίνητα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η προθεσμία για την υποβολή των ακαθάριστων οικοπέδων και.
Ενισχύσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι πληρώνονται αύριο
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου οι πληρωμές ύψους 120 εκατ. ευρώ.
Τι λέει η Jefferies για τις ελληνικές τράπεζες
Δυναμικά ξεκίνησε το 2025 για τις θυγατρικές διαχείρισης κεφαλαίων των ελληνικών τραπεζών σύμφωνα με.