

Με κέρδη έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με φόντο την εξαίρεση για έναν μήνα των αυτοκινητοβιομηχανιών από τους δασμούς που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τις εισαγωγές από τον Καναδά και το Μεξικό και την αισιοδοξία επενδυτών για περαιτέρω υποχωρήσεις.
O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 485,60 μονάδων (+1,14%), στις 43.006,59 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 267,57 μονάδων (+1,46%), στις 18.552,73 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 64,48 μονάδων (+1,12%), στις 5.842,63 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP
Σχετικά Νέα
Μεγάλη άνοδος στον αριθμό των διαθέσιμων Αirbnb στην Ελλάδα
Μικρή κάμψη κατέγραψε η ελληνική αγορά βραχυχρόνιων μισθώσεων τον Μάρτιο, σύμφωνα με την τελευταία.
-
ΑΑΔΕ: Ανακάλυψε φοροδιαφυγή €3,1 δισ. το 2024
Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ κατά της φοροδιαφυγής, άνοιξαν το «κουτί της Πανδώρας» και το 2024..
Συντάξεις Μαΐου 2025: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι πληρωμές
Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου 2025 στους δικαιούχους συνταξιούχους. Ο e-ΕΦΚΑ.
Καλάθι του Πάσχα: Από 11 έως 13 ευρώ το κιλό η τιμή στα αρνιά και τα κατσίκια
Μικρές αυξήσεις παρουσιάζουν οι τιμές της αγοράς στα αρνιά και τα κατσίκια φέτος το.