

Με κέρδη έκλεισε χθες Πέμπτη το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, παρά τους νέους δασμούς που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 342,87 μονάδων (+0,77%), στις 44.711,43 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 295,69 μονάδων (+1,50%), στις 19.945,64 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 63,10 μονάδων (+1,04%), στις 6.155,07 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua, Reuters, AFP
Σχετικά Νέα
-
Wall Street: Έκλεισε με πτώση του Dow Jones άνω των 100 μονάδων
Υποχώρησε ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones την Παρασκευή (9.5.2025), καθώς οι επενδυτές αναμένουν.
Ακόμα πιο άμεσες απονομές συντάξεων, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Netcompany στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΕΦΚΑ. Ένα έργο που πρόκειται να.
Δημοτικά τέλη επιχειρήσεων: Επιστολή ΒΕΑ προς κυβέρνηση και ΚΕΔΕ
Επιστολή για τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι επιχειρήσεις απέστειλε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.
ΦΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν μηνιαία δήλωση στο τέλος Μαΐου και τι θα αλλάξει από την 1η Ιουλίου
Την πρώτη μηνιαία δήλωση ΦΠΑ θα πρέπει να υποβάλλουν στο τέλος Μαΐου περισσότεροι από.