

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν χθες Τετάρτη όταν βαν που μετέφερε 25 μετανάστες βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε στο νότιο Τέξας, περίπου 150 χιλιόμετρα από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Το δυστύχημα έγινε περί τις 16:00, όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχό του σε οδό νότια της πόλης Φαλφούριας, στην κομητεία Μπρουκς, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KRIS-TV.
Το αυτοκίνητο είχε ψηλά το κέντρο βάρους και ανατράπηκε όταν βρήκε σε κράσπεδο, εκτίμησε ο σερίφης της κομητείας σε τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο. Ο οδηγός είναι ανάμεσα στους νεκρούς.
Μια εκπρόσωπος του πολιτειακού υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας στο Τέξας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περιορίστηκε να πει ότι δεν έχει καμιά πληροφορία για το δυστύχημα προς το παρόν.
Σχετικά Νέα
Κρεμλίνο: Απαραίτητη η συνάντηση Πούτιν – Τραμπ, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες
Ερωτηθείς τη Δευτέρα σχετικά με μια πιθανή συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ.
Διαψεύδει το Ιράν την παροχή στρατιωτικής βοήθεια στους Χούθι μετά την εκτόξευση πυραύλου στο αεροδρόμιο του Ισραήλ
Το Ιράν διέψευσε σήμερα ότι παρείχε οποιαδήποτε στρατιωτική βοήθεια στους αντάρτες Χούθι της Υεμένης,.
Λεπέν και Σαλβίνι χαιρετίζουν την νίκη του ακροδεξιού Τζόρτζε Σιμιόν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Ρουμανία
Η Μαρίν Λεπέν της Γαλλίας και ο Ματέο Σαλβίνι της Ιταλίας είναι ικανοποιημένοι με.
Μήνυμα Όρμπαν σε Ζελένσκι: Δεν υπάρχει ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ χωρίς την Ουγγαρία, είτε σας αρέσει είτε όχι
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στις (4/5), απευθυνόμενος στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι «δεν.