

Την Πέμπτη, 02.02.2023 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των Νέων Μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ρυθμιζόμενη αγορά σύμφωνα με το Ν. 4514/2018), όπως ανακοίνωσε σήμερα η Intrakat.
Οι Νέες Μετοχές που προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) κατά την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εισηγμένη.
Τα συνολικά κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν μέσω της Αύξησης ύψους ευρώ εκατό εκατομμυρίων και εξήντα δύο λεπτών (€ 100.000.000,62), μετά την αφαίρεση των εκτιμώμενων δαπανών έκδοσης ύψους περίπου € 1.000.000,00, θα διατεθούν σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ενότητα 8: “Λόγοι της Προσφοράς και χρήση των Εσόδων” του εγκριθέντος, κατά την από 22 Δεκεμβρίου 2022
συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Ενημερωτικού Δελτίου της Εταιρίας.
Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίασή της την Τρίτη, 31.01.2023, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ογδόντα πέντε εκατομμυρίων τετρακοσίων εβδομήντα χιλιάδων ογδόντα έξι (85.470.086) νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης (οι “Νέες Μετοχές”), που προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων (η “Αύξηση”), όπως αποφασίστηκε από τη μετ΄αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, η οποία έλαβε χώρα την 1.12.2022.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (υπεύθυνη κα. Ιωάννα Παπαβασιλείου, τηλέφωνο 210-6674700).
Σχετικά Νέα
FINANCE FORUM: Ένα συνέδριο αφιερωμένο στις σύγχρονες προκλήσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα
Η CLEON Conferences & Communications διοργανώνει την Τετάρτη 28 Μαΐου το συνέδριο FINANCE FORUM..
Το ΥΓΕΙΑ γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας
Το ΥΓΕΙΑ συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας, αναδεικνύοντας μια πορεία γεμάτη επιστημονική υπεροχή και.
«Κράτει στις μηχανές» από τη Danaos – Γιατί «παγώνει» τις επενδύσεις σε νέα πλοία
Στο συρτάρι βάζει προς ώρας τα επενδυτικά της σχέδια για την απόκτηση νέων πλοίων.
Γ.Στάσσης (ΔΕΗ): Η παροχή ενέργειας στο mega data center, δεν θα επιβαρύνει το σύστημα
Τη στρατηγική του Ομίλου ΔΕΗ για την υποστήριξη της ψηφιακής και ενεργειακής ενδυνάμωσης της.