

Η CLEON Conferences & Communications διοργανώνει την Τετάρτη 28 Μαΐου το συνέδριο FINANCE FORUM. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των: Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ), The Association of Certified Fraud Examiners Greece (ACFE Greece), της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ) και πραγματοποιείται στο DIVANI CARAVEL HOTEL.
Εκπρόσωποι των οικονομικών διευθύνσεων κορυφαίων εταιρειών αφουγκράζονται τις εξελίξεις και συζητούν καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα. Το συνέδριο θα εστιάσει σε κρίσιμα θέματα όπως ο οικονομικός προγραμματισμός σε περιόδους αστάθειας, οι προκλήσεις που προκύπτουν από την ταχύτατη ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον χρηματοοικονομικό τομέα, η μετάβαση προς ένα πιο βιώσιμο οικονομικό μοντέλο χρηματοδότησης, αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες, αλλά και τα εμπόδια που αυτή συνεπάγεται, και ο ρόλος του Digital Finance.
Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με μία εισαγωγική τοποθέτηση σχετικά με το Τρέχον Μακροοικονομικό Περιβάλλον, ενώ οι συζητήσεις θα εξελιχθούν σε τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες:
- Financial Planing during uncertain time
- Οικονομική διεύθυνση αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Reporting & Accounting
- Sustainable Finance – The Cost of sustainable transition
- Digital Finance – Ο ρόλος της οικονομικής διεύθυνσης
Στους διακεκριμένους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι Δρ. Γιώργος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Ομιλητές του συνεδρίου αποτελούν στελέχη αναγνωρισμένα για το ενδιαφέρον τους στην επικαιρότητα που διαμορφώνει το περιβάλλον και για την έντονη δραστηριότητά τους στους συγκεκριμένους κλάδους, όπως ενδεικτικά ο Θοδωρής Κρίντας, PhD, CIIA Founder & CEO, Koubaras Ltd, η Στέφη Κωνσταντίνου, Executive Director Controlling, OTE Group, η Βέρρα Μαρμαλίδου, Chairman of the Board, IIA Greece, ο Βασίλης Μπαλούμης, CFO, LAVIPHARM, ο Μιχαήλ, Μπρούστης, Board Member – COO, Xenios Blockchain Group, η Χαρά Ξάνθη, Treasury & Banking Relations Manager, Motor Oil, η Μαρία Πεδουλάκη, Group CFO, ENTERSOFT-SOFTONE, η Μαριάννα Πολυκράτη, Group Treasurer, Avramar, Co-Founder Tetraktys Treasury. Όπως επίσης, ο Γιώργος Ρούσσος, CFO, Kotsovolos, η Ντόρα Σωτηρίου, CFO, HELLENIC POST, ο Χρήστος Τάκης, CFO, Delta Group Delta Foods S.A, η Μαρία Τσιαδή, CEO, IMPACTA και η Lilian Filips, Managing Director, IR Consultants, Εμμανουήλ (Μάνος) Χρηστέας, Circular Economy Division Finance, Motor Oil.
Το Finance Forum απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη του οικονομικού τομέα και εκπροσώπους φορολογικής διοίκησης, αλλά και στελέχη που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα προγράμματα ESG και μεριμνούν για την συμμόρφωση των σύγχρονων εταιρειών στο νέο κανονιστικό πλαίσιο.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα οικονομικά, επιχειρηματικά Μέσα Taxheaven, e-forologia, Financial Report, Forin, Epixeiro και Business Events Calendar.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: FINANCE FORUM
Σχετικά Νέα
Χρηματιστήριο: Κέρδισε το πρόσημο στο τέλος για το 4×4
Για δεύτερη συνεδρίαση η αγορά της Αθήνας αρνήθηκε να διορθώσει και παρά τις κινήσεις.
Μοτοδυναμική: Ενισχύει τη θέση της στη βιώσιμη κινητικότητα με την προσθήκη της Torqeedo στο χαρτοφυλάκιό της
Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Torqeedo, παγκόσμιο ηγέτη στην ηλεκτροκίνηση.
Το ΥΓΕΙΑ γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας
Το ΥΓΕΙΑ συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας, αναδεικνύοντας μια πορεία γεμάτη επιστημονική υπεροχή και.
«Κράτει στις μηχανές» από τη Danaos – Γιατί «παγώνει» τις επενδύσεις σε νέα πλοία
Στο συρτάρι βάζει προς ώρας τα επενδυτικά της σχέδια για την απόκτηση νέων πλοίων.