

Το Ηνωμένο Βασίλειο χάνει έναν εκατομμυριούχο κάθε 45 λεπτά, από τότε που οι Εργατικοί ήρθαν στην εξουσία, σύμφωνα με νέα στοιχεία, καθώς οι ειδικοί δήλωσαν ότι η έξοδος οφείλεται στον αμφιλεγόμενο προϋπολογισμό της υπουργού οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς.
Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη
Η Βρετανία έχασε 10.800 εκατομμυριούχους πέρυσι, μια αύξηση 157% σε σχέση με το 2023, συμπεριλαμβανομένων 78 εκατομμυριούχων (με περιουσία αξίας τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων λιρών) και 12 δισεκατομμυριούχων. Εκείνοι έφυγαν για άλλες χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, όπως η Ιταλία και η Ελβετία, καθώς και για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Τα στοιχεία, που καταρτίστηκαν από την εταιρεία αναλύσεων New World Wealth, δείχνουν ότι η έξοδος επιταχύνθηκε μετά την προκήρυξη των γενικών εκλογών και ότι έκτοτε ένας εκατομμυριούχος εγκαταλείπει τη Βρετανία κάθε 45 λεπτά, σύμφωνα με τους Times.
Σχετικά Νέα
Η Ισπανία υπόσχεται να επιτύχει τον στόχο του ΝΑΤΟ για δαπάνες 2% του ΑΕΠ το 2025
Για αμυντικές δαπάνες 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) φέτος έκανε λόγο ο Ισπανός.
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ξεκινά την είσπραξη των απλήρωτων φοιτητικών δανείων ακόμη και μέσω κατάσχεσης μισθών
Επειτα από ανάπαυλα πολλών ετών, η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από τον επόμενο.
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.