

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 325 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 22.270 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων βρίσκεται στα 253.739, παρότι μειώθηκαν κατά 38.353 τις προηγούμενες 24 ώρες. Ήταν η 26η συναπτή ημέρα που ανακοινώθηκε μείωσή τους.
Κατά τα επίσημα στοιχεία, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας με 1,35 δισεκ. κατοίκους ανέρχεται σε 511.230 νεκρούς επί συνόλου 42.802.505 μολύνσεων. Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό θανάτων και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων σε παγκόσμια κλίμακα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Νέα επίθεση Τραμπ κατά του επικεφαλής της Fed, του «τεράστιου loser»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη και πάλι κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,.
Κατά των σχεδίων της Τουρκίας για μεταφορά S – 400 στη Συρία αμερικανοί νομοθέτες – Επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Διακομματική επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την οποία επιδιώκουν να ανακόψουν τα σχέδια της.
Συλλυπητήρια Πούτιν για Πάπα Φραγκίσκο: Μεταφέρω σε όλο τον Καθολικό κλήρο τη συμπαράσταση και στήριξή μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε τα τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του.
Ντόναλντ Τραμπ – Μάρκο Ρούμπιο: Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκε
Μετά την ολιγόλογη ανάρτηση «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» του Λευκού Οίκου στο Χ, ο.