Ημαθία: Κερδίζει τη μάχη η 14χρονη που χτυπήθηκε από ΙΧ σε τροχαίο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Διέφυγε τον κίνδυνο η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Ημαθία. Η ανήλικη παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το θετικό είναι πως η 14χρονη που χτυπήθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην Ημαθία στο τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (01.12.2022) νοσηλεύεται σε απλή κλίνη της νευροχειρουργικής κλινικής του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη και δεν κρίνεται απαραίτητη η διασωλήνωσή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από πηγές του νοσοκομείου, η ανήλικη έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ευτυχώς δεν απειλείται η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες από το ΙΧ αυτοκίνητο στο χωριό Καβάσιλα του δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας, όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στήθηκε γέφυρα ζωής από περιπολικά της αστυνομίας για τη μεταφορά της από το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη συμπρωτεύουσα.

Ο οδηγός που παρέσυρε και την τραυμάτισε παρέμεινε στο σημείο, και λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα