

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου οι τομείς του ΕΚΑΒ στην Ηλεία, εξυπηρετούνται από την Πάτρα και το κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, όλες οι επικοινωνίες γίνονται μέσω κινητού τηλεφώνου, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πάτρα μέσω ασυρμάτου.
Σύμφωνα με το patrisnews, κατά καιρούς έχει ειπωθεί ότι θα τοποθετηθεί ψηφιακό σύστημα TETRA στα ασθενοφόρα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Στην ακραία περίπτωση της κατάρρευσης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, από μεγάλο σεισμό ή μεγάλη πυρκαγιά, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με την επικοινωνία των πληρωμάτων με το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πάτρα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να κινδυνεύσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.
ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από COVID-19 και 47 εισαγωγές
Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η θετικότητα για COVID-19 και γρίπη στην κοινότητα την εβδομάδα.
Νέα Σμύρνη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 71χρονος που σκότωσε τον γιο του
Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, θα παραμείνει ο 71χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα.