

Μήνυμα προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη στέλνει μέσω ανάρτησής του στο facebook ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19».
Ο κ. Μόσιαλος μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση», κάτι που δεν ισχύει για τους ανεμβολίαστους.
Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια. Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους. Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.