

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας μελετά το ενδεχόμενο να καταρτίσει δεύτερο συμπληρωματικό προϋπολογισμό το τρέχον οικονομικό έτος, ύψους 100 και πλέον τρισεκατομμυρίων γεν (929,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων), για να αντιμετωπιστεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού στην ιαπωνική οικονομία, γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Nikkei.
Στο ποσό περιλαμβάνεται δαπάνη 60 τρισεκατομμυρίων γεν προκειμένου να διευρυνθούν τα δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τις ιαπωνικές εταιρείες οι οποίες υφίστανται πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας και 27 τρισεκατομμυρίων γεν για διάφορα προγράμματα οικονομικής στήριξης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νικέι, η οποία δεν αποκαλύπτει τις πηγές της.
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναμένεται να εγκρίνει τον νέο συμπληρωματικό προϋπολογισμό κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη, πάντα κατά το ίδιο δημοσίευμα.
Σχετικά Νέα
Σεισμός στη Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μερικές ώρες πριν από την προβλεπόμενη εκπνοή της κατάπαυσης του.
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Νετανιάχου: «Έχουμε την ίδια γραμμή σε όλα τα θέματα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποχαιρετά τον “Πάπα του λαού”
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποτίνει σήμερα σχεδόν ομόφωνα φόρο τιμής στον πάπα Φραγκίσκο, την επομένη.
Γουίτκοφ: Στη Ρωσία εντός της εβδομάδας ο απεσταλμένος του Τραμπ
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.