Η SRH Marine ολοκλήρωσε εξαγορά στη Γερμανία

Με μια νέα εξαγορά, η SRH Marine, εταιρεία παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, που έχει έδρα στον Πειραιά, εξαγόρασε τις δραστηριότητες και τα ενεργά συμβόλαια της Pro Nautas στη Γερμανία. Ολες οι υπηρεσίες ναυσιπλοΐας ή και τηλεπικοινωνιών που σχετίζονται με την Pro Nautas θα συνεχίσουν να παρέχονται απρόσκοπτα από την ελληνική εταιρεία.
«Η SRΗ Marine οραματίζεται να καθιερωθεί ως ο πρωτοπόρος φορέας της αγοράς των ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Η εξαγορά της Pro Nautas είναι μια αυτονόητη κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Λαδερός, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και ιδιοκτήτης του ομίλου. Η SRH Marine έχοντας στο δυναμικό της έμπειρες ομάδες στελεχών, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, μπορεί πλέον να εξυπηρετεί εκ του σύνεγγυς τους πελάτες της σε όλη τη βορειοδυτική Ευρώπη, από το Αμβούργο μέχρι την Ολλανδία και τη βόρεια Γαλλία.

«Εχοντας ως αφετηρία την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η SRH Marine ανέπτυξε ένα σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ναυτιλιακές εταιρείες και διαχειριστές πλοίων. Εξαγοράζοντας την Pro Nautas, επεκτείνουμε την παρουσία μας στην παροχή αυτών των υπηρεσιών. Τώρα οι πελάτες μας στη βορειοδυτική Ευρώπη θα μπορούν να επωφεληθούν από την εγγύτητά μας, που κάνει ακόμη πιο συμπαγή τη συνεργασία μας», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Θεόδωρος Νικολόπουλος.

Η SRH Marine έχει περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας στη ναυτιλιακή αγορά προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες, που αφορούν: πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση διαχείρισης των προσφερόμενων προγραμμάτων ναυσιπλοΐας, ραδιοεπικοινωνία, συνδεσιμότητα, αυτοματισμούς, ανταλλακτικά, μετατροπές, επισκευές, ασφάλεια και ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Σχετικά Νέα