

Η Σαουδική Αραβία άνοιξε ξανά την πρεσβεία της στην πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της x;vraw.
Διπλωματική αντιπροσωπεία της Σαουδικής Αραβίας είχε επισκεφθεί τη Σομαλία τον Ιούνιο, όταν και συζήτησε τις προετοιμασίες για την επαναλειτουργία της πρεσβείας.
Σχετικά Νέα
Γερμανία: Προβάδισμα της AfD σε δημοσκόπηση
Το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) διατηρεί προβάδισμα σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου.
Απελευθερώθηκε μετά από 37 μέρες διασώστης που επέζησε από την πολύνεκρη ισραηλινή επίθεση κατά των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στη Γάζα
Ένας Παλαιστίνιος διασώστης που επέζησε από ισραηλινή επίθεση εναντίον ομάδας εργαζομένων στον τομέα της.
Η Γαλλία προτείνει να εισαχθεί ένα «τέλος διαχείρισης» στα μικρά δέματα που μπορεί να πλημμυρίσουν την ευρωπαϊκή αγορά
Η Γαλλία πρότεινε να επιβληθεί από το 2026 ένα «τέλος διαχείρισης» σε κάθε μικρό.
Γερμανία: Δύο νεαροί «train surfers» βρήκαν τραγικό θάνατο όταν δεν πρόλαβαν να αποφύγουν γέφυρα
Δύο νέοι, 17 και 18 ετών, έχασαν τη ζωή τους πάνω στο τρένο S-Bahn.