

Η Ρωσία απέλασε σήμερα 10 Ρουμάνους διπλωμάτες ως αντίποινα σε διπλωματικές απελάσεις από το Βουκουρέστι.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι απορρίπτει τις προσπάθειες της Ρουμανίας να κατηγορηθεί η Ρωσία για υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.
Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το υπουργείο ανέφερε ότι απελάθηκε επίσης ένας μέλος της βουλγαρικής πρεσβείας.
Οι κινήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο απελάσεων που γίνονται ως αντίποινα από τη Ρωσία αφού πάνω από 300 από τους διπλωμάτες της θεωρήθηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μετά την έναρξη της στρατιωτικής εκστρατείας της στην Ουκρανία.
Σχετικά Νέα
Τουλάχιστον 24 νεκροί από βομβαρδισμό του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιους σε καταυλισμό σκηνών όπου.
FBI: «Τρομοκρατική» ενέργεια η επίθεση σε κλινική στην Καλιφόρνια
Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία ανέφερε χθες Σάββατο ότι διενεργεί έρευνα για την έκρηξη με.
Ο στρατός του Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη, όπου.
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.