Η Πάτρα πρώτος σταθμός του Α. Τσίπρα για τη διεύρυνση

Στα επόμενα βήματα της οργανωτικής ανασυγκρότησης και διεύρυνσης προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ. Χθες σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλέξη Τσίπρα ορίστηκε 7 μελές Οργανωτικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το οποίο θα έχει την οργάνωση και τον συντονισμό της καμπάνιας.

Σε αυτό οποίο μετέχουν οι Έφη Καλαμαρά, Αντώνης Κοτσακάς, Κατερίνα Κνήτου, Κώστας Πουλάκης (ΣΥΡΙΖΑ), ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπακης και οι Νίκος Μπίστης και Χάρης Τσιόκας (Προοδευτική Συμμαχία).

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστεί και η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης η οποία θα έχει ρόλο στα θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του Συνεδρίου.

Ήδη το έργο της έχει ξεκινήσει καθώς οργανώνει την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της καμπάνιας εγγραφής νέων μελών. Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς με την παρουσία κεντρικών στελεχών και -όσο πιο συχνά- γίνεται του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει τις περιοδείες άμεσα και μάλιστα από τις περιοχές όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τις καλύτερες εκλογικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα την ερχόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Πάτρα, ενώ επόμενος σταθμός θα είναι περιοδεία στην Κρήτη.

Σχετικά Νέα