Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρείχαν βοήθεια στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν για μία ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Για μία ακόμη φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διοικητικός της ηγέτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται εμπράκτως δίπλα στην κοινωνία. Σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, οι Πειραιώτες έστειλαν 30.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό παραδόθηκαν στο λιμάνι Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, με σκοπό να μοιραστούν στους πολίτες της πόλης.

Οι κάτοικοι του Βόλου χαιρέτησαν την ενέργεια του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη τη Θεσσαλία. Ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη έγινε συνώνυμο της φιλανθρωπίας. Ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ένα μεγάλο πρόβλημα απαιτούσε μια άμεση λύση.

Ο Ολυμπιακός της Μάνδρας, της Κεφαλλονιάς, της Ψερίμου, της Λάρισας, της Κρήτης, της Εύβοιας και τώρα στο πλευρό του Βόλου και όπου υπάρχει ανάγκη. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή υπήρξε επικοινωνία και με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο τι ανάγκες υπάρχουν στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποστολή βοήθειας.

Με απόφαση του κ. Μαρινάκη αποστέλλονται άμεσα και στην Καρδίτσα 25.000 φιάλες νερού 1.5 λίτρου μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Η κοινωνική προσφορά είναι συνειδητή επιλογή για τον Ολυμπιακό, με απόφαση Βαγγέλη Μαρινάκη: Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο. Με ευχή όλων, αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα