

Η Μόσχα κατήγγειλε σήμερα την “κατάφωρη ανάμιξη” των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν με τις οποίες καταδίκασε τις “σκληρές μεθόδους” που χρησιμοποίησε η ρωσική αστυνομία για να διαλύσει τις διαδηλώσεις υπέρ της απελευθέρωσης του Αλεξέι Ναβάλνι.
“Η υποστήριξη της κατάφωρης παραβίασης του νόμου από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν είναι μια ακόμη απόδειξη του μυστικού ρόλου της Ουάσινγκτον. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ενέργειες που στοχεύουν στην ενθάρρυνση των διαδηλώσεων είναι μέρος της αμερικανικής στρατηγικής αποτροπής”, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στο Facebook, καλώντας τις ΗΠΑ να “σταματήσουν να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων κρατών” και υπενθυμίζοντας ότι όσοι διασπείρουν παραπλανητικές πληροφορίες για παράνομες διαδηλώσεις παραπέμπονται με βάση τον ρωσικό νόμο.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.