

Προειδοποίηση – απειλή εξαπέλυσε η Μόσχα κατά του ΝΑΤΟ όσο αφορά το θέμα της Ουκρανίας, το οποίο έχει φέρει νέο κύκλο εντάσεων μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα.
Η Ρωσία προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε κίνηση προς την ένταξη της Ουκρανίας στο μπλοκ θα έχει συνέπειες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ρούντενκο την Πέμπτη.
Το RIA είπε ότι ο Ρουντένκο ρωτήθηκε για τα σχόλια του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν σε μια επίσκεψη στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα, όταν είπε ότι η Ουάσιγκτον υποστήριξε τη φιλοδοξία του Κιέβου να ενταχθεί στη διατλαντική συμμαχία και ότι καμία χώρα δεν μπορούσε να ασκήσει βέτο σε μια τέτοια κίνηση.
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.