

Ο γαλλικός όμιλος πολυτελείας LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά του οίκου κοσμημάτων Tiffany & Co.
Ο Bernard Arnault, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LVMH, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Tiffany και όλους τους ταλαντούχους εργαζόμενούς της στον Ομιλό μας. Η Tiffany είναι μια εμβληματική μάρκα και ένα έμβλημα του παγκόσμιου τομέα κοσμημάτων. Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την Tiffany».
Οι μέτοχοι της Tiffany ενέκριναν νωρίτερα τη συμφωνία αξίας 15,8 δισ. δολαρίων που αποτιμά την εταιρεία στα 131,50 δολάρια ανά μετοχή, καταγράφοντας μείωση σε σύγκριση με την αρχική αποτίμηση, που είχε οριστεί στα $135 ανά μετοχή.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.