

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του.
Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ΑΠΘ και τις απειλές που δέχεται ο πρύτανης και στη συνέχεια ανέλυσε το σχέδιο του υπουργείου για μια σύγχρονη ανθρώπινη και αποτελεσματική αστυνομία. Αναφέρθηκε, επίσης, στην έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας και παρουσίασε τις σύγχρονες μορφές παραβατικότητας, όπως το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Η Κ. Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Τ. Θεοδωρικάκο στο Προεδρικό Μέγαρο | 5477923
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Σχετικά Νέα
Σε 5 βασικούς άξονες οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις
Με σαφή προσανατολισμό την στήριξη των πολιτών τηςμεσαίας τάξης, που παραδοσιακά και διαχρονικά συνθέτουν.
Υπουργικό συμβούλιο: Επί τάπητος το θέμα της ακρίβειας – Τα σενάρια για τη συγκράτηση των τιμών
Στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας, 28 Απριλίου και στο πλαίσιο της «ατζέντας για την.
Γιώργος Γεραπετρίτης: Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία
«Δεν υφίσταται καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία»,.
Ν. Χαρδαλιάς: Υλοποιούμε καθημερινά παρεμβάσεις και στους 66 δήμους της Αττικής
Για τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται από την περιφέρεια σε κάθε έναν από.