Η GXB Capital ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Εναλλακτικής Πλατφόρμας Επενδύσεων

Η GXB Capital (www.gxbcapital.io) ανακοινώνει με περηφάνεια την έναρξη της εναλλακτικής πλατφόρμας επενδύσεων της για θεσμικούς και καλά ενημερωμένους πελάτες.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επενδυτές εύκολη πρόσβαση σε αδειοτημένα από ρυθμιστική αρχή (CySec) εναλλακτικά κεφάλαια στους αναδυόμενους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), Blockchain, Cloud Computing, Clean Tech και Renewable Energy.

Η GXB Investment Platform παρέχει απλότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Παρέχει ασφαλή εγγραφή σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει διαφάνεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας επένδυσης. Επιτρέπει στον επενδυτή να δημιουργήσει τον λογαριασμό του online, να εγγραφεί, να εξαργυρώσει, να παρακολουθεί και να λάμβάνει αναφορές για την απόδοση της επένδυσης του ψηφιακά (www.platform.gxbcapital.io).

H GXB Capital ιδρύει και προσφέρει στους επενδυτές δύο νέα καινοτόμα κεφάλαια:

1. DGIF I Fund (Digital Infrastructure Growth Fund)
2. GXRES I Fund (Renewable Energy Growth Fund)

Τα κεφάλαια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη έκθεση στις υποσχόμενες αγορές ψηφιακών υποδομών και της εναλλακτικής καθαρής ενέργειας σε καινοτόμες ιδιωτικές επενδύσεις (Private Equity) και σε άλλα σταθερά επενδυτικά προϊόντα (Fixed-income, High Yield).

Μέσω της GXB Capital οι επενδυτές μπορούν να επενδύσουν σε ενναλακτικά επενδυτικά προιόντα που δεν συσχετίζονται με τις δημόσιες αγορές. Έτσι, η πλατφόρμα μας παρέχει στους επενδυτές αποκλειστική πρόσβαση σε αυτές τις δυσπρόσιτες εναλλακτικές επενδύσεις, μειώνοντας ουσιαστικά τον γεωπολιτικό κίνδυνο και μειώνοντας την τυπική αστάθεια που συνδέεται με τις δημόσιες αγορές. Ταυτόχρονα, η ψηφιακή διαφάνεια που προσφέρεται διευκολύνει την αναλυτική παρακολούθηση και εποπτεία της εξέλιξης των επενδύσεων.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη επεξεργαστεί πρόγραμμα μετατροπής των επενδυτικών μεριδίων σε ψηφιακές επενδυτικές μετοχές (tokenization). Αυτή η καινοτόμα διαδικασία θα επιτρέπει στον επενδυτή την αγοροπωλησία και την ταχεία μεταφορά των ψηφιακών επενδυτικών μετοχών στις δευτερογενείς αγορές παρέχοντας αυξημένη ρευστότητα και επιτυγχάνοντας τελικά την μέγιστη δυνατή απόδοση για τους επενδυτές μας.

Προσκαλούμε τους πιθανούς επενδυτές να μάθουν περισσότερα για την GXB Capital και την εναλλακτική πλατφόρμα επενδύσεων μας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας email στο [email protected].