

Με δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη Canadair (CL415) ενισχύει η χώρα μας τη Γαλλία, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες μεγάλες δασικές πυρκαγιές.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών ζητήθηκε από την ίδια τη Γαλλία, η οποία ενεργοποίησε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς έχει να αντιμετωπίσει δασικές πυρκαγιές που καίνε στο διαμέρισμα Gironde, ενώ δέχεται υψηλή επιχειρησιακή πίεση λόγω του καύσωνα στα νότια της χώρας.
Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα και τα 2 Canadair θα πετάξουν από τη Θεσσαλονίκη στην Gironde προκειμένου να επιχειρήσουν στις μεγάλες πυρκαγιές.
Σχετικά Νέα
Κνωσός: Απομακρύνθηκαν τα θραύσματα από την τοιχογραφία των Δελφινιών που κατέρρευσε
Το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου τη συλλογή και απομάκρυνση των θραυσμάτων.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα στα Άνω Λιόσια – Το γάζωμα του θωρακισμένου οχήματος
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του 42χρονου, μέλους της Greek Mafia, στα Άνω.
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).
«Ετεροχρονισμένο, εκπρόθεσμο, θεωρητικό»: Αντιδράσεις για το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιδράσεις για το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη για το.