

H ΒP εισέρχεται στην αγορά αιολικής ενέργειας στην ηπειρωτική Ευρώπη, επενδύοντας 6,8 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη δύο υπεράκτιων αιολικών πάρκων στη Γερμανία.
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η BP αγόρασε την άδεια για την κατασκευή δύο υπεράκτιων αιολικών πάρκων περίπου 250 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των γερμανικών νησιών Χέλγκολαντ.
Τα δύο πάρκα θα έχουν συνολική ισχύ 4GW.
Η επένδυση θα αυξήσει τη δυνατότητα παραγωγικής αιολικής ενέργειας της BP στα 9,2 GW από 5,2 GW, μια αύξηση πάνω από 70%.
Ο στόχος είναι να συνδεθούν τα πάρκα με το δίκτυο το 2030.
Σχετικά Νέα
Η Noval Property ολοκληρώνει την ανακατασκευή κτιρίου μικτής χρήσης
Την ανακατασκευή κτιρίου μικτής χρήσης, στο κέντρο της Αθήνας, ολοκλήρωσε η Noval Property, ενισχύοντας.
Honda: «Βουτιά» 76% στα λειτουργικά κέρδη το δ’ τρίμηνο
Σημαντικές απώλειες κατέγραψε ο ιαπωνικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας Honda, καθώς τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν.
Στρατηγική επένδυση του Halcyon Equity Partners στην Ευβοϊκή Ζύμη
Το Halcyon Equity Partners S.C.A SICAR (“Halcyon Equity Partners”) ανακοινώνει τη στρατηγική επένδυση στην.
Μεικτά πρόσημα στην Ασία μετά το ράλι που έφερε η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας
Τα χρηματιστήρια της περιφέρειας Ασίας-Ειρηνικού κινούνταν με μεικτά πρόσημα την Τρίτη, μετά την τεράστια άνοδο.