

«Τρέχουν» οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Πετμεζά στο Κουκάκι, όπου εξερράγη βόμβα το βράδυ της Παρασκευής (11/04), στις 21:35.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ανέφερε ότι «επιθέσεις όπως η χθεσινή βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Hellenic Train είναι καταδικαστέες από όλους. Η δημοκρατία μας και οι θεσμοί είναι ισχυροί, είμαστε βέβαιοι ότι οι αστυνομικές αρχές, για ακόμη μία φορά, θα επιτελέσουν το καθήκον τους. Ας προβληματιστούν όσοι στην αντιπολίτευση επενδύουν στο μίσος και την τοξικότητα, για το πού οδηγεί ο δρόμος που έχουν επιλέξει».
Σχετικά Νέα
Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό.
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.