Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ο πατέρας μου ήταν ένα κτήνος – Φερόταν άσχημα και ήθελε να περνάει μόνο το δικό του»

Με μελανά χρώματα περιέγραψαν τη συμβίωση με τον πατέρα τους, τα παιδιά του γυναικοκτόνου που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, στο Κουκάκι.

Τα παιδιά του ζευγαριού κατέθεσαν στην αστυνομία και περιέγραψαν τον πατέρα τους ως ένα «κτήνος» που κακοποιούσε εκείνα και τη μητέρα τους.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της η κόρη της 46χρονης είπε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλή από παλιά.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί που εργαζόταν» είπε σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα» ανέφερε ο γιος.

Σήμερα Δευτέρα 27/6 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην δολοφονημένη γυναίκα, ενώ ο 53χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 29/6.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα