Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ανοίγουν στόματα μετά τη διπλή τραγωδία

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται κάθε μέρα στο φως, για τον άνθρωπο που σχεδίασε και εκτέλεσε αυτή τη διπλή τραγωδία. Τρεις μηνύσεις και μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είχαν γίνει σε βάρος του δράστη και αυτόχειρα, από δύο γυναίκες, για απειλές, εξυβρίσεις και χτυπήματα.

Στην τρίτη μήνυση μάλιστα, η πρώην σύντροφός του, μηνύει για εκβιασμό όχι μόνο τον 40χρονο αλλά και έναν φίλο του που εργαζόταν σαν πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί γιατί, σύμφωνα με τη μήνυση, είχαν πάει στη δουλειά της και την απείλησαν, να αποσύρει την πρώτη μήνυση.

«Μετά τη δεύτερη μήνυση έβαλε ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου της» λέει ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το 2013 που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω της συμπεριφοράς του, προσπαθεί να βρει μάρτυρες για να τον υποστηρίξουν.

Μία γυναίκα, αποκάλυψε ότι την πλησίασε προκειμένου να την πείσει να καταθέσει υπέρ του. «Έψαχνε για μάρτυρες! Και έλεγα Παναγία μου τι θέλει αυτός τώρα να μπλέξω εγώ;… Το έκοψα και το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα