Γλυκά Νερά: Ξεσπούν οι γονείς της Καρολάιν για «σενάρια νοσηρών εγκεφάλων»

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους μέσω του δικηγόρου τους και να αναφερθούν σε όσα σενάρια αφορούν το εγγόνι τους και τη φημολογούμενη αλλαγή επιθέτου του.

Σε διάψευση για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας προχώρησε μέσω του πληρεξούσιο δικηγόρου τους, η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, με δήλωση του ο Βολιώτης δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε ότι «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων.

Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας. Ω γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο.»

Τα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι παππούδες της μικρής Λυδίας, ήθελαν η εγγονή τους να αλλάξει επώνυμο και να μην έχει το επίθετο του πατέρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, ο 32χρονος πιλότος εξοργίστηκε. Όπως ανέφερε συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα