

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταφέρεται, από τον Έβρο, όπου συνελήφθη με πλαστά έγγραφα, ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Ελλάδα. Ο 30χρονος πρόκειται να εξεταστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας, από αδίστακτους κακοποιούς, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.
Ο αλλοδαπός φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία η οποία διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι, τους οποίους οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν, όπως και την οικιακή βοηθό τους και διερευνάται εάν εμπλεκεται και στη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.
Παράλληλα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζονται σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να “ρίξουν φως” στην υπόθεση.
Σχετικά Νέα
Ο άλλοτε ευτυχισμένος γάμος που κατέληξε σε συμβόλαιο θανάτου – Επιχειρηματίας καταγγέλλει την πρώην σύζυγό του
Σε συμβόλαιο θανάτου κατέληξε 8 χρόνια μετά ένας άλλοτε ευτυχισμένος γάμος. Η καταγγελία του.
-
Χαλκιδική: Υπερχείλισε ρέμα – Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παραλιακή
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό Νέας Καλλικράτειας – Νέας Ηράκλειας στη.
-
Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επίθεση σε 12χρονο από 5 συμμαθητές του – Τι λέει η μητέρα του
Με σκισμένη μπλούζα και χτυπήματα στα πόδια, στα χέρια και στο σώμα άφησαν 5.
Θεσσαλονίκη: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε μικρό παιδί την ώρα που έπαιζε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σοβαρό ατύχημα με μικρό παιδί σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο.