

Το αποτέλεσμα του α΄ γύρου απέκλεισαν από την σημερινή ψηφοφορία τους κ. Μητσοτάκη και Κασσελάκη.
Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εγγεγραμμένοι σε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής όπου έχει εκλεγεί Δήμαρχος από τον α’ γύρο ενώ στην περιφέρεια Αττικής έχει εκλεγεί περιφερειάρχης ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς επίσης από τον α΄γύρο.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είναι εγγεγραμμένος στον Δήμο Κηφισσιάς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκάλη η οποία ανήκει στον Δήμο Κηφισσιάς.
Από τον πρώτο γύρο εξελέγη Δήμαρχος Κηφισσιάς ο κ. Bασίλης Ξυπολυτάς με 64,33% και έτσι οι δύο αρχηγοί δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.