

Πανικός έχει προκληθεί από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι ότι δεν έγιναν σήμερα 26 Φεβρουαρίου μαθήματα 1ο Λύκειο Γιαννιτσών λόγω κατάληψης για τον… κορονοϊό.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το σχολείο τελούσε από το πρωί υπό κατάληψη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου ζητούν να μην επιστρέψουν στο σχολείο όσοι μαθητές της Γ’ Λυκείου συμμετείχαν στην πολυήμερη εκδρομή στην Ιταλία.
Οι μαθητές φέρονται να δηλώνουν ότι φοβούνται μήπως τους μεταδώσουν τον Covid- 19. Αύριο θα επισκεφθεί το σχολείο γιατρός και θα ενημερώσει τους μαθητές για το θέμα.
Η διεύθυνση του σχολείου εκτιμά ότι αύριο οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.