Γιαννακοπούλου: Nα εδραιωθεί κλίμα ασφάλειας στις γειτονιές

“Οι σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς νωρίς το πρωί στο Περιστέρι, -στη λεωφόρο Θηβών-, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες, τροφοδοτούν κλίμα ανασφάλειας και φόβου στους πολίτες”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η ίδια σημειώνει: “Αλλεπάλληλα γεγονότα μέσα στο καλοκαίρι, μαζί και το σημερινό επεισόδιο, αναδεικνύουν το πρόβλημα της πλήρους αποτυχίας της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσουν τις γειτονιές και τις ζωές μας, να εδραιώσουν κλίμα τάξης και ασφάλειας.

Θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να παρουσιάσουν το σχέδιό τους, να πάρουν μέτρα και να μην αναλώνονται σε ανέξοδες διακηρύξεις και επικοινωνιακές κινήσεις.

Αλήθεια, που είναι οι αστυνομικοί στους δρόμους, η παρέμβαση ειδικών ομάδων και άλλα μέτρα που ανά διαστήματα εξαγγέλλονται χωρίς να αλλάζει τίποτα;

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια χώρα που μοιάζει ανοχύρωτη, με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας να κινδυνεύουν. Ας αφυπνιστούν οι κυβερνώντες.

Οι πολίτες δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση. Οι γειτονιές μας δεν μπορεί να γίνουν ξέφραγο αμπέλι”, καταλήγει η κ. Γιαννακοπούλου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα