

Χωρίς το παιάνισμα του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» – για πρώτη φορά στην ιστορία των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου – ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, ενώ το «μπαλάκι των ευθυνών» για την… απουσία του εμβατηρίου έριξε στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηνών ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
Συγκεκριμένα ερωτηθείς σχετικά μετά το τέλος της παρέλασης ο κ. Κώστας Γαβρόγλου υποστήριξε πάντως ότι δεν ευθύνεται το υπουργείο Παιδείας για τη συγκεκριμένη απόφαση. Αντίθετα, «έδειξε» ως υπεύθυνους την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και τον Δήμο Αθηναίων. «Νομίζω πως η ευθύνη της σημερινής παρέλασης είναι στην Περιφέρεια και στον Δήμο. Με δικές τους διαδικασίες αποφάσισαν τι θα παίξουν» τόνισε.
Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει και κατάργηση του «Μακεδονία ξακουστή», ή αν οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην ακουστεί το εμβατήριο, προκειμένου να αποφύγουν ανεπιθύμητες καταστάσεις εντός της χώρας ή τεθεί θέμα με τους γείτονες Σκοπιανούς.
Σχετικά Νέα
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.
Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοιχτό και πάλι από αύριο – Έγινε έλεγχος μετά τον σεισμό
Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ αναφέρει πως ο έλεγχος κατά το μήκος του μονοπατιού ολοκληρώθηκε.