

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και με ανησυχία για τους μη εμβολιασμένους, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και εξέχοντες ιολόγοι εξετάζουν την επερχόμενη εξέλιξη της πανδημίας στις αρχές του νέου έτους, σύμφωνα με το Spiegel.
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (SPD) δήλωσε χθες στο ZDF ότι θα υπάρχει “φως στο τέλος του τούνελ” για την επόμενη χρονιά.
Το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) ανέφερε αύξηση στην επίσημη επίπτωση των επτά ημερών το Σάββατο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.
Η τιμή ήταν 220,3 νέες μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους.
Ο Lauterbach είπε ότι η παραλλαγή Omikron θα ήταν μια άλλη δύσκολη πρόκληση, “αλλά φαίνεται ότι αυτή η παραλλαγή είναι λίγο λιγότερο επικίνδυνη από την παραλλαγή Δέλτα”. Αυτή είναι μια αχτίδα ελπίδας. Δεν είναι ακόμη γνωστό με βεβαιότητα αν αυτό ισχύει και για τους ανεμβολίαστους.
Σχετικά Νέα
Γάζα: Το τελευταίο νοσοκομείο που απέμενε για καρκινοπαθείς είναι εκτός λειτουργίας
Σταμάτησε πλέον να λειτουργεί έπειτα από ισραηλινή επίθεση, το τελευταίο νοσοκομείο στη Λωρίδα της.
Το σύστημα υγείας «καταρρέει» στο Νότιο Σουδάν
Το σύστημα υγείας στο Νότιο Σουδάν, αντιμέτωπο με χρόνια υποχρηματοδότηση και το τελευταίο διάστημα.
Γουιάνα: Επιθέσεις ενόπλων στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
Οι αρχές της Γουιάνας έκαναν λόγο την Πέμπτη 15/5, για επιθέσεις «ενόπλων με πολιτικά».
Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Η πολιτική προστασία καταμέτρησε 120 νεκρούς την Πέμπτη 15/5, από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην.